voorwaarden voor een bezoek aan KnippertjeKnap in corona tijd:

- KnippertjeKnap behoudt zich het recht om een klant niet toe te laten indien zij van mening is dat niet aan de gestelde                veiligheidsvoorwaarden is voldaan, of indien een klant meer dan 10 minuten later komt dan de gereserveerde begintijd.

  Er is in dat geval geen recht op restitutie van de kosten voor de knipbeurt.

 

- LET OP: vanaf 5 oktober geldt: Indien het noodzakelijk is voor een ouder/verzorger om binnen de 1,5 meter van de kapster te komen, draagt zowel de ouder/verzorger als de kapster een mondkapje. Het mondkapje voor jezelf dien je zelf mee te nemen. Als je geen mondkapje bij je hebt kun je er een kopen voor € 0,50.

 

- Het kind, het gezin van het kind en de begeleider die mee komt voor de afspraak (ouder, verzorger, familielid etc.)  hebben      geen klachten (verkoudheid, hoesten, koorts).

- Ga pas naar binnen wanneer de andere klant buiten is en op de deur het teken hangt dat je naar binnen mag en ontsmet je handen bij binnenkomst.

- Er komt maximaal 1 ouder, verzorger, begeleider mee naar binnen voor de afspraak (uitzonderingen maak ik alleen bij

  een eerste knipbeurt)

- De ouder, verzorger, begeleider wacht tijdens het knippen binnen op de hiervoor ingerichte wachtzone.

- Broertjes en zusjes onder de 13 jaar mogen mee komen naar de afspraak mits zij geen klachten hebben.

- Het gebruik van het toilet is alleen in noodgevallen toegestaan omdat het vóór en ná gebruik moet worden gedesinfecteerd.

© 2014, created by pimdoomen